>> Főoldal Céginformáció

Bemutatkozás:

 

Társaságunk tevékenységét, az UNIÓ PONT név fémjelzi.Társaságunk alapítói 15 éves szakmai múltukkal és tapasztalataikkal alapították meg az UNIÓ PONT KFT-t. Az említett tapasztalatok alapján társaságunk nagy figyelmet szentel,az évek folyamán megváltozott piaci igényeknek. Így vásárlóink és partnereink visszajelzéseit figyelembe véve,széles termék választékot és a hozzá kapcsolódó színvonalas szolgáltatásokat nyújtya megrendelői részére.Az általunk forgalmazott berendezések,ismert gyártók termékei,így garanciát nyújtanak partnereink számára,a minőség tekintetében A berendezések minősége kimagasló színvonalú szolgáltatást igényelnek,amit az UNIÓ PONT szakember gárdája biztosít.

A szakmai rátermettséget az is igazolja,hogy nagy figyelmet fordítunk az általunk ajánlott berendezések gazdaságosságára,környezetvédelmi és energia- -gazdálkodási tényezőire is. A mai kornak megfelelően,a körszerű szerelési rendszerek nagyfokú pontosságot és technológiai utasítások betartását igénylik,ezért nagy hangsúlyt fektetünk ezek betartására is. Munkáinkat első osztályú minőségben, esztétikus kivitelben végezzük.Forgalmazunk és szerelünk még légnedvesítő-,párakicsapató és légtisztító ,valamint ventilátorokat.

Az általunk forgalmazott,vagy megrendelőink által régebben vásárolt készülékek karbantartásának fontosságára folyamatosan felhívjuk figyelmüket. Már több alkalommal igazolást nyert a rendszeres karbantartásnak,és az azonnali hibaelhárításnak a fontossága,így erre a területre is nagy figyelmet fordítunk. Mind a hibaelhárítást,mind a karbantartást gyors,pontos és szakszerű kivitelezésben végezzük.

Ügyeleti rendszerünk biztosítja,hogy szerelőink azonnal meg tudják kezdeni a meghibásodás elhárítását. Ezért nélkülözhetetlen az erős megbízható háttérbázis,ami lehetővé teszi az általunk telepített,mind az általunk karbantartott berendezések javítását,szükség esetén az azonnali cseréjét,minimálisra csökkentve a javítás és az üzemképtelenség idejét. Mivel a esetleges meghibásodásokat rövid határidővel tudjuk orvosolni a kiesés megrendelőinknek minimális kellemetlenséget jelent. Továbbá vállalkozásunk foglalkozik hűtőkamrák, fagyasztó berendezések telepítésével,szervizelésével és karbantartásával is rendszeresen

Az Unio Pont Kft. az épületgépészeten belül a klíma, légtechnika, szellőzés és hűtéstechnika területen az alábbi szolgáltatásokkal áll megrendelői részére: